Løsninger for legemiddelindustrien

Raske reparasjonsløsninger med minimal kostnad og nedetid

BASF er uovertruffen innen kjemikaliebestandige belegg, overflatebehandling og hurtigherdende reparasjonsmørtler for legemiddelindustrien, der kraftig kjemikaliebestandighet og slitefasthet og rask gjenoppretting av driften er helt nødvendig.

Våre belegg med høy ytelse sikrer kraftig beskyttelse mot aggressive væsker og kjemikalier så vel som høy grad av renslighet i miljøer med «rene rom».

Der forringelse av konstruksjoner og betonggulv har oppstått, kan våre hurtigherdende reparasjonsmørtler påføres for å gjenopprette integriteten før gulvproduktene våre påføres.

presisjonsinjeksjonsmasser for stabilisering og forankring av maskiner.

 Ucr

ete

MasterTop

Kjemikaliebestandige og slitefaste gulv med høy ytelse

BASF tilbyr antibakteriegulvsystems under varemerket Master Builders Solutions som gir den høyeste grad av renhet så vel som slitefasthet og kjemikaliebestandighet i legemiddelsektoren. Enten de brukes i forskningslaboratorier eller fabrikkanlegg, utviser vår sømløse epoksy- og polyuretanteknologi en eksepsjonell bestandighet mot aggressive kjemikalier og varmesjokk.

Spesialiserte Ucrete polyuretanbaserte betonggulvsystemer setter standarden for usedvanlig bestandige gulv som er enkle å rengjøre og vedlikeholde.

Overalt der kjemikalier og løsemidler brukes, er det fare for elektrostatisk utladning. Våre antistatiske gulvsystemer er formulert for å gi kjemikalie- og løsemiddelbestandighet så vel som ledende egenskaper som kontrollerer denne statiske elektrisiteten.

BASFs gulvløsninger er laget for rask arbeidsgang for å sikre hurtig bygging og renovasjon og rask gjenopprettin

g av

driften.

Ucrete

MasterTop

Piller på flatt samlebånd.