Løsninger for mat- og drikkevareindustrien

Gulv beregnet på enhver utfordring

BASF tilbyr under varemerket Master Builders Solutions verdensledende gulvløsninger for mat- og drikkevareindustrien. De spesialiserte Ucrete polyuretan-gulvsystemene setter standarden for sømløse, svært bestandige, rengjøringsvennlige gulv der hurtig bygging, renovasjon og gjenoppretting av driften står helt sentralt. Minimalt med skjøter og det tette, ugjennomtrengelige materialet sikrer at strenge hygienekrav i denne sektoren oppfylles, mens de sklisikre egenskapene bidrar til et sikkert arbeidsmiljø.

Ved belastende rengjøringsprosedyrer som bruk av varmt vann, damp og rengjøringskjemikalier utviser Ucrete enestående bestandighet mot varmesjokk ved at det bevarer integriteten opp til temperaturer på 130 °C. Dette produktet er også svært bestandig mot aggressive kjemikalier og mekanisk belastning og utgjør derfor en kostnadseffektiv gulvløsning med lang levetid.

Ucrete

Raske reparasjonsløsninger med minimal kostnad og nedetid

Reparasjonsløsninger for foredlingsanlegg innen mat- drikkevareindustrien står overfor en rekke krevende faktorer. Det viktigste er hurtig gjenoppretting av driften så vel som bestandighet mot etsende stoffer, sterkt belastende rengjøringsprosedyrer, høy grad av fukt og generelt mye slitasje fra maskiner og traller. Vi anbefaler å bruke våre hurtigherdende reparasjonsmørtler, som er ideelle for utbedring av skadede gulv som klargjøring for gulvoverflater.

MasterEmaco

Vi tilbyr også et komplett utvalg av sement- og polymerbaserte presisjonsinjeksjonsmasser for stabilisering og forankring av maskiner og transportutstyr.

MasterFlow

Løsninger for mat- og drikkevareindustrien

Ucrete – det perfekte meierigulv

Hvorfor er Ucrete det ideelle gulvet til meierier?