Løsninger for næringsbygg

Gulv som former verdenen vi lever i

Med varemerket Master Builders Solutions tilbyr BASF skreddersydde løsninger for en rekke bruksområder som dekker både funksjonelle og estetiske gulvbehov i tilknytning til bygninger for offentlig, merkantil eller industriell virksomhet.

Gulvet er en sentral del av identiteten til offentlige eller merkantile bygg der førsteinntrykket er avgjørende. Våre vedlikeholdsvennlige, dekorative og fugefri polyuretangulv har høy kvalitet og er holdbare over lang tid. I tillegg er de attraktive, behagelige å gå på, sklisikre og lydisolerte.

Når det gjelder industrigulv som utsettes for høye temperaturer, aggressive kjemikalier og stor mekanisk belastning, leverer vi en lang rekke slitesterke gulvløsninger som er polyuretan-, sement- og epoxybaserte. Disse gulvene har svært høy bestandighet mot mekanisk påvirkning og etsende stoffer.

Les mer om MasterTop 1326 system til foajeer, kjøpesentre og restauranter
Andre egnede systemer: MasterTop 1324 og MasterTop 1325

Les mer om MasterTop 1325 system til kontor- og administrationsbygg
Andre egnede systemer: MasterTop 1324, MasterTop 1326 og MasterTop 1327

Les mer om MasterTop 1327 system til wellness- og fitnessområder
Andre egnede systemer: MasterTop 1325 REG

Les mer om MasterTop 1325 R system til toaletter
Andre egnede systemer: MasterTop 1324 NB

Les mer om Ucrete DP system til industrikjøkken
Andre egnede systemer: Ucrete HF100RT

Les mer om MasterTop 1728 system til kjellere og tekniske rom
Andre egnede systemer: MasterTop 1273

Les mer om MasterTop 1273 system til industrielle produksjonsområder med mekanisk belastning
Andre egnede systemer: MasterTop 1221, MasterTop 1273 E og MasterTop 1324

Les mer om Ucrete MF system til industrielle produksjonsområder med kjemisk belastning 
Andre egnede systemer: Ucrete DP og Ucrete HF100RT

Les mer om MasterTop 1324 AS system til industrielle produksjonsområder med antistatiske krav
Andre egnede systemer: Ucrete MF AS, MasterTop 1273 AS, MasterTop 1278 AS og MasterTop 1324 ESD
Les mer om MasterTop 1324 system til industrielle lagerbygninger
Andre egnede systemer: MasterTop 1273

 Download teknisk litteratur på MasterTop

Betongreparasjon og -beskyttelse som tåler tidens tann

Uansett hvor vi jobber, leker eller lærer, vil renovasjon av konstruksjoner vi allerede har bygd og gi god avkastning, både økonomisk, miljømessig og følelsesmessig.

Effektive strategier for beskyttelse og reparasjon utgjør en sentral del av livsløpet til et bygg. Under varemerket Master Builders Solutions tilbyr BASF markedsledende produkter og ekspertise som bevarer det vakre ved, og verdien til, kundenes bygg, fra grunnmuren og kledningen, helt opp til taket.

Våre hurtigherdende betongreparasjonsmørtler, anti-karbonatiseringsbelegg og hydrofobiseringsbelegg er første forsvarslinje når det gjelder å håndtere problemer: De forhindrer betongforringelse og forbedrer estetikken med farge og tekstur for å gjenopprette det opprinnelige utseendet.

Med restaureringsspesialister plassert over hele verden tilbyr vi kundene våre en unik kombinasjon av reparasjons- og beskyttelsesløsninger som er kompatible med kundenes lokale forhold.

Vanntetting er viktig. Våre løsninger gir full beskyttelse for din konstruksjon

Master Builders Solutions fra BASF leverer komplette vanntettingssystemer som består av markedsledende og innovative teknologi, for beskyttelse av nær sagt alle typer konstruksjoner.

Et vanntett miljø er en nøkkelfaktor for å sikre levetiden til en konstruksjon. Våre vanntettingsmembraner med høy ytelse kan påføres med sprøyting eller for hånd, og når de er herdet, fungerer de som monolittiske, fullt fastklebede, fleksible barrierer mot vann og fukt og beskytter betongen og innsiden.

Da det ikke er til å unngå at bygg får skjøter, tilbyr BASF en omfattende portefølje med tetningsmasser for håndtering av skjøter, åpninger og sprekker på nesten alle typer konstruksjoner. Disse tetningsmassene danner en kraftig binding som gjør det mulig med bevegelse mellom to eller flere overflater mens vann, fukt og forurensende stoffer hindres i å trenge inn i konstruksjonen. Disse bindingene gir langvarig bestandighet mot vann og kjemikalieangrep og beskytter konstruksjonens integritet, selv i omgivelser med mye bevegelse og fukt.

MasterSeal

Markedsledende tilsetningsstoffer bidrar i byggeprosessen og til å bevare

Varemerket Master Builders Solutions fra BASF tilbyr en komplett portefølje med teknologisk avanserte betongtilsetningsstoffer som er til hjelp under bygging av bestandige og sikre næringsbygg. Våre uovertrufne plastiserende og ytelsesforbedrende tilsetningsstoffer letter byggearbeidet, tilfører bærekraftige egenskaper og forbedrer bestandigheten mot skiftende værforhold og store temperatursvingninger.

Varemerket Master Builders Solution fra BASF er en verdensledende innovatør innen kjemikalier til bygg- og anleggsbransjen og kombinerer lang erfaring og ekspertise med praktisk teknisk kundestøtte for å velge egnede førsteklasses tilsetningsstoffer som gjør at byggearbeidet går raskere, forbedrer betongens fasthet, bearbeidbarhet og estetikk.

MasterGlenium: sterkt vannreduserende tilsetningsstoffer

MasterRheobuild: sterkt vannreduserende tilsetningsstoffer med reoplastiske egenskaper

MasterPozzolith: vannreduserende tilsetningsstoffer for betong med lavere fasthet

Silhuett av Shanghai