Løsninger for skole og utdanning

BASF og varemerket Master Builders Solutions legger grunnlaget for vellykket skole og utdanning ved å samarbeide med våre kunder for å levere optimale, sømløse gulvløsninger for barnehager, skoler og høgskoler og universiteter .

BASFs MasterTop polyuretangulv påføres flytende, og så snart det er herdet, er det ekstremt bestandig og helt sømløst, noe som gjør det særdeles rengjøringsvennlig. Dette allsidige og bærekraftige dekorative gulvet er tilgjengelig i en rekke farger, noe som skaper et positivt læringsmiljø. Ikke bare er gulvet attraktivt, men dekker også en mengde tekniske og miljømessige behov. Disse behovene inkluderer kjemikaliebestandighet, slitefasthet, komfort, lyddemping gjennom støyreduksjon, sklisikkerhet og eventuelt antistatiske egenskaper.

Der sterkt belastende rengjøringsprosedyrer regelmessig gjør bruk av varmt vann, damp eller aggressive kjemikalier, for eksempel på kjøkken, er vårt eksepsjonelt bestandige Ucrete-gulv et ideelt valg.

Enten det gjelder bygging av nybygg eller renovasjon og modernisering av eksisterende fasiliteter, kan arbeidet utføres både økonomisk og effektivt takket være den lange levetiden og korte installasjonstiden til BASFs gulvsystemer.

MasterTop

Ucrete


Skolekorridor med oransje skap.