Gulv

Vi har én løsning for alle gulvbehov

 

Under merket Master Builders Solutions tilbyr BASF gulvsystemer som er spesialutviklet for en rekke bruksområder.Med over 40 års erfaring i bransjen er vi markedsledende innen forskning på og utvikling av innovative gulvprodukter som tilfredsstiller våre kunders ønsker. Krav til gulvløsninger varierer, så produktene våre er utviklet for å tilfredsstille spesifikke kriterier til ytelse, tekniske kriterier, estetiske kriterier, kriterier til balansering av kostnader, tidsbegrensninger og installasjonshastighet for å tilby den optimale gulvløsningen.

 

MasterTop epoksybelegg

MasterTop epoksybelegg – brukes ofte i fabrikker og varehus på grunn av utseendet, enkel rengjøring, mekanisk styrke og bestandighet mot etsende væsker som kjemikalier, olje, salt og fortynnede syrer.

MasterTop

 

MasterTop polyuretangulv - sømløse gulvsystemer

MasterToppolyuretanbelegg sømløse gulvsystemer som er sprekk- og ripebestandige, UV-resistente, svært slitesterke, pene og gode å gå på, bærekraftige og svært holdbare. Brukes som regel i miljøer som offentlige steder, i butikker, i handelsektoren, utdanningssektoren og helsesektoren.

MasterTop

 

Ucrete industrigulv

Ucrete industrigulv – avansert polyuretangulvteknologi for tøffe miljøer. Utviser en svært høy motstandsdyktighet mot mekanisk, kjemisk og termisk stress, og beholder sin integritet ved temperaturer opptil 130 °C. Har i mer enn 40 år vist seg å imøtekomme de strengeste krav til hygiene og renslighet. Ucrete brukes mye i mat og drikke-industrien, og kjemiindustrien og farmasiindustrien for å tilveiebringe langsiktige gulvløsninger i aggressive miljøer.

Ucrete

 

MasterTopsementbelegg – økonomiske harde sementoverflater og dry shake-gulv som er basert på sand, spesialsement, fargepigmenter og harde tilslag. De har svært høy mekanisk motstand og passer derfor godt til fabrikker og varelagre og skaper glimrende, kostnadseffektive løsninger for nye byggeprosjekter.

MasterTop


En arbeider fornyer gulv
Hans Kristian Knobel

Hans Kristian Knobel

Sales Manager Construction Systems BASF Phone: +47 41 76 87 09

E-post

Produkter