Ny MasterTop 1327-serie fugefri PU lydgulv

BASF lanserer nye MasterTop gulvsystemer på det europeiske markedet

  • Reduserer trinnlyd med opptil 20 dB
  • Kombinerer design, stillhet og bærekraftige egenskaper
 MasterTop 1327

Download teknisk litteratur på MasterTop

Med den nye MasterTop 1327-serien lanserer BASF to lyddempende gulv med kun flytende komponenter, som kombinerer god gangkomfort med eksklusive designmuligheter og forbedrede lyddempende egenskaper. Serien er et supplement til selskapets produktportefølje av kjemiske løsninger for byggebransjen, som er samlet under navnet Master Builders Solutions.
MasterTop 1327 16dBMasterTop 1327 20dB 

De nye systemspesifikasjonene MasterTop1327-16dB og MasterTop1327-20dB tilbyr en rekke fordeler med tanke på romakustikk, påføring, design og bærekraft. Et lyddempende lag reduserer vertikal lydoverføring, som for eksempel trinnlyd, med 16 til 20 dB og gir dermed et behagelig bo- og jobbmiljø. Dette innovative, lyddempende laget påføres flytende, på samme måte som de andre komponentene i MasterTop 1327-serien. Installasjon av gulvet er dermed gjort enklere – spesielt i rom med en kompleks utforming. Flytende påføring gir i tillegg rom for maksimal kreativ frihet og individuelle gulvdesign når det gjelder form og farge. Alle systemene i MasterTop 1327-serien bidrar til optimal innendørs luftkvalitet og samsvarer med utslippsgrensene fastsatt i AgBB-standarden (Komité for helserelatert evaluering av byggprodukter). Ekstrem holdbarhet og enkelt vedlikehold fører også til reduserte livsykluskostnader.

«Lanseringen av MasterTop 1327-serien betyr en ytterligere styrking av produktporteføljen vår innen dekorative gulvsystemer, der fokuset ligger på estetiske gulv som tilfredsstiller de høyeste kravene. Målet vårt er selvsagt å tilby kundene topp moderne gulv. MasterTop1327-20dB er for eksempel det første og eneste gulvsystemet med kun flytende komponenter som reduserer trinnlyd med 20 dB, sier Luc Van Eldere, Head of Performance Flooring Europe i BASF.

MasterTop 1327 fugefrie gulvsystemer er spesielt egnet til bruk i bygg der det stilles store krav til både estetikk, gangkomfort og støyreduksjon. I sykehus er for eksempel stillhet og trivsel viktige faktorer for pasienter som skal bli friske, i skoler er et støysvakt miljø avgjørende for elevenes læring – det samme gjelder kontorbygg, der ansatte skal konsentrere seg – og i hoteller ønsker gjestene å koble av i en rolig og behagelig atmosfære.

Les mer om MasterTop 1327 systemerne

Konkrete, bærekraftige fordeler ved MasterTop 1327-20dB

MasterTop 1327-20dB er også en del av bærekraftskampanjen som BASF nylig lanserte. Sammen med europeiske kunder har Master Builders Solutions-eksperter plukket ut prosjekter som viser hvordan kunder ved hjelp av fremragende kjemi kan øke produktiviteten og samtidig redusere både driftskostnader og karbonavtrykk.
Les om MasterTop 1327-20dB og en spesifikk norsk kundes suksesshistorie med MasterTop 1327-20dB, og hvordan trinnlyden på arbeidsplassen ble betydelig redusert på:

www.master-builders-solutions.basf.no

MasterTop 1327 - Trondheim

Under renoveringen av en av Koteng Eiendom AS' kontorbygninger i Trondheim falt valget på den nye komfortable PU-belegningen MasterTop 1327-20dB til gulvene.