​Lyddempende MasterTop 1327-gulv M1-sertifisert

MasterTop 1327 - M1 sertifisert

Det lyddempende gulvsystemet MasterTop 1327 fra BASFs avdeling Master Builders Solutions har oppnådd M1-sertifisering. M1 er den beste klassen for vurdering av VOC-utslipp i det finske systemet «Emission Classification of Building Materials». I tillegg skal produktet bestå en lukttest som krever at lukten er nøytral/akseptabel. M1-klassifiseringen tildeles kun produkter med et ekstremt lavt utslippsnivå.

MasterTop 1327 har tidligere fått andre viktige utmerkelser og oppfyller blant annet de strenge kravene fra tyske AgBB (Komité for helserelatert evaluering av byggprodukter), har oppnådd høyeste klasse (A+) i den franske VOC-ordningen og kan brukes til miljøsertifiserte bygg i henhold til BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Methodology), LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) og DGNB (Tysk råd for bærekraftige bygg).

«Vi er glade for at det nok en gang er bevist av et eksternt sertifiseringsorgan at vårt innovative, lyddempende gulvsystem oppfyller de strengeste krav og dermed er et utmerket valg hvis man er opptatt av innemiljøet», sier Luc Van Eldere, Head of Business Segment Management Performance Flooring Europe i BASF.

MasterTop 1327-20dB er det eneste gulvsystemet med kun flytende komponenter som påviselig reduserer trinnlyd med 20 dB. Det gjør at gulvet er svært behagelig å gå på, samtidig som det bidrar til et godt innemiljø, både med tanke på komfort og lydreduksjon. I tillegg er MasterTop 1327-systemet fugefritt og lett å holde rent. Det er usedvanlig slitesterkt og derfor en langsiktig, økonomisk løsning velegnet til offentlige bygg som skoler, kjøpesentre, sykehus og kontorarealer.

MasterTop 1327 er basert på poluyuretan (PU) og kan innfarges i utallige RAL- og NCS-farger. Det gir store kreative muligheter med hensyn til mønster og design, og gulvet er derfor en populær løsning blant arkitekter og interiørdesignere.

Ytterligere informasjon finnes på nettsidene til Master Builders Solutions og BASFs bærekraftkampanje