​Master Builders Solutions på Architect@Work Copenhagen 2018

Fra 16. til 17. mai 2018 vil ekspertene fra BASF’s Master Builders Solutions avdeling presentere MasterTop 1327-20dB, den nyeste innovasjonen innen dekorative gulv, på stand nr. 43 på Architect@Work i Forum København.

Architects@Work - MasterTop 1327

  • Det eneste gulvsystem i verden med kun flytende komponenter som reduserer trinnlyd med opptil 20 dB
  • Innovativt PU-system som kombinerer enestående akustiske egenskaper, weksklusivt design og bærekraft
  • BRE Global-sertifisert gulvsystem som kan brukes i BREEAM-sertifiserte bygninger

MasterTop 1327-20dB er et fugefritt polyuretanegulv med enestående egenskaper ikke bare i form av akustikk og design, men også når det gjelder bærekraft. Slik fremstår den også i BRE Global-sertifiseringen, som betyr at gulvet kan brukes i BREEAM-sertifiserte bygninger.

MasterTop 1327-20dB er den perfekte løsningen til alle miljøer der det stilles store krav til både estetikk, gangkomfort og støyreduksjon, f.eks. i sykehus, utdanningsinstitusjoner, kontorer, hoteller og museer.

Det er det eneste gulvsystemet i verden med kun flytende komponenter som reduserer vertikal lydoverføring ¬– for eksempel trinnlyd – med opptil 20 dB takket være et innovativt lyddempende lag, som på samme måte som alle de andre komponentene i MasterTop 1327-systemene, også påføres i flytende form. Installasjon av gulvet er dermed gjort enklere, spesielt i rom med kompleks utforming. Resultatet er maksimal kreativ frihet og individuelle gulvdesign.

MasterTop 1327-20dB er samtidig en del av bærekraftskampanjen fra Master Builders Solutions: Sammen med en rekke europeiske kunder presenterer Construction Chemicals-ekspertene utvalgte prosjekter som viser hvordan kunder ved hjelp av avansert kjemi kan øke produktiviteten og samtidig redusere både driftskostnader og karbonavtrykk. Les mer om en spesifikk kundes suksesshistorie med MasterTop 1327-20dB, og hvordan støynivået på arbeidsplassen ble betydelig redusert på: www.sustainability.master-builders-solutions.basf.com

MasterTop 1327-20dB er en del av en komplett serie av systemer som bidrar til optimal innendørs luftkvalitet og oppfyller utslippskravene i AgBB-standarden (tysk utvalg for helserelatert evaluering av byggprodukter). Gulvenes ekstreme holdbarhet og enkle vedlikehold bidrar også til reduserte kostnader på langsikt.

MasterTop 1300 gulvsystemer med klassifisering A+ i BREs Green Guide og kan brukes i BREEAM-sertifisert konstruktion

Systemene i MasterTop 1300-serien (en rekke polyuretanharpiksgulv, inklusive MasterTop 1327-20dB) er nå klassifisert til forskjellige spesifikasjoner i BREs Green Guide, som gir designere og spesifikasjonsansvarlige veiledning om valg av miljøriktige byggematerialer og -komponenter.

BRE-vurderingen tar utgangspunkt i byggematerialers miljøpåvirkning gjennom hele livssyklusen. BRE Global-sertifiserte bygg er inndelt i kategoriene bolig, helse, industri, kontor, varehandel og utdanning. Spesifikasjonsansvarlige kan søke under disse bygningstypene etter rangering av materialer til forskjellige deler av bygningen, for eksempel vinduer, vegger, tak og gulv. Flere av MasterTop-gulvene er klassifisert som A+ i BRE’s Green Guide. Dette betyr at MasterTop 1300 systemene inklusive MasterTop 1327-20dB kan brukes i BREEAM-sertifiserte bygninger.

BREEAM DGNB certifikat 

Du finner Green Guides nettressurser på: www.greenbooklive.com

Les mer om MasterTop 1327 gulve