Løsninger til landbaserte lakseopdrettsanlegg og fiskeforedlingsindustri på Aqua Nor

BASF vil være til stede på en av verdens største messer for fiskeindustrien, Aqua Nor-messen i Trondheim 20.–23. august. Her vil Master Builders Solutions-spesialistene presentere MasterSeal tettingssystemer til smoltanlegg og Ucrete gulvsystemer til fiskeforedlingsindustrien.

Effektiv vanntetting av landbaserte lakseopdrettsanlegg

Ønsket om å redusere tiden oppdrettslaksen er i havet har økt investeringene i landbaserte oppdrettsanlegg. Med landbaserte oppdrettsanlegg til lakseyngel kan man isolere fiskene fra havet og redusere risikoen for at næringsstoffer og eventuell smitte overføres til villfisk. Resirkuleringsanleggene er lukkede systemer som sørger for rensing og gjenbruk av vannet.

MasterSeal M 689 er en effektiv vanntettingsmembran som kan brukes i anlegg av betong og stål. Den polyureabaserte membranen er drikkevannsgodkjent og gir et rissoverbyggende, fugefritt, vanntett belegg. Membranen påføres med sprøyte og er hurtigherdende med svært lang levetid. Det betyr både kort installasjonstid og at man kan unngå nedstenging og produksjonsstans på grunn av behov for reparasjon.

Les mer om MasterSeal M 689

Få en oversikt over våre løsninger for vanntetting av oppdrettsanlegg, tak og gulv

Effektiv vanntetting av lakseopdrettsanlegg 

Robuste, hygieniske gulvløsninger

I matvareindustrien, som inkluderer fiskeforedlingsindustrien, er strenge krav til hygienen obligatorisk, samtidig som man skal sikre et sikkert arbeidsmiljø for de ansatte. Ucrete-gulvene fra BASF gir det rette underlaget, siden de oppfyller de strenge kravene og samtidig er ekstremt holdbare.

Ucrete-gulv er HACCP-sertifiserte, som vil si at de er godkjente til bruk innen matvareproduksjon. Gulvene forurenser ikke matvarer, selv ikke under utlegging. Gulvene lever opp til de høyeste hygienekravene, siden de kan spyles med varmt vann og rengjøres til samme standard som rustfritt stål.

Gulvene kan leveres med ønsket sklisikringsgrad og er tildelt Eurofins Indoor Air Comfort Gold-sertifikat, dvs. at de bidrar til en sunt inneklima og et sikkert arbeidsmiljø.

Les mer om Ucrete løsninger for fiskeforedlingsindustrien

Les referansebeskrivelse The Saucy Fish Co.

Les om Ucrete produktene

Robuste, hygieniske gulvløsninger

Kontakt vår specialist:

Hans Kristian Knobel

Hans Kristian Knobel
Key Account Manager Construction Systems BASF
+47 41 76 87 09
hans-kristian.knobel@basf.com

Brosjyre: Konstruksjonsløsninger for landbaserte fiskeoppdrettsanlegg

Brosjyre: Konstruksjonsløsninger for landbaserte fiskeoppdrettsanlegg

Brosjyre: Ucrete Industrigulv - Løsninger for fiskeforedlingsindustri

Brosjyre: Ucrete Industrigulv - Løsninger for fiskeforedlingsindustri